Koktélok, szülinapi buli, limonádé bár, céges buli, koktél parti

Különleges Koktél partik

Ünnepi eseményekre javasoljuk mivel egy elegáns kevertital, egy jól kinéző koktél mindig emeli az alkalom színvonalát. Alkohollal vagy anélkül – a koktélok szemet gyönyörködtető látványa és változatos ízvilága üde színfoltja bármilyen eseménynek. Nemcsak az ízük kiváló, de megjelenésük is különleges. Ha igazán a méltó módon szeretné emlékezetessé tenni a pillanatot, válassza különleges koktélparti ajánlatunkat. Az itallap tervezésnél minden esetben figyelembe vesszük az esemény jellegét és a dekorációban használt színvilágot. Minőségi alapanyagokat használva, kifinomult ízléssel készítjük koktéljainkat. Eszközparkunknak köszönhetően lehetőség van akár egy rendezvényen több pult felállítására is, az ország egész területén. Hová is ajánljuk? Esküvők, szülinapok, céges rendezvények, vevőtalálkozók, bálok, évzárók. Minőségi koktélok, egyedi megjelenés, exkluzív szolgáltatás!

Tematikus estek

Sokszor szembesültünk azzal, hogy megrendelőink valamiféle témát adtak az estének. Ennek elébe mentünk és olyan különleges koktél csomagokat állítottunk össze, aminek része a személyzet „Fellépő ruhája” valamint a pult dekoráció, és az összetevők kiválasztása. Kiváló minőségű alapanyagokat használunk, megrendelőink és vendégeik igénye szerint. A csomagok összeállításánál figyelembe vesszük a kéréseiket, majd kiegészítjük őket néhány újdonsággal, amellyel ámulatba ejthetjük a vendégeket. Legyen bármilyen ötlete az alapoktól, a legextrémebb elképzelésig, mi megvalósítjuk! Tematikus estjeinkből néhány ízelítő:

  • James Bond bár
  • Hook kapitány
  • Moszkvai éjszaka
  • Örült professzor
  • Batman bár
Koktélok, szülinapi buli, limonádé bár, céges buli ötletek, tematikus estek, lánybúcsú ötletek
Koktélok, szülinapi buli, limonádé bár, céges buli ötletek

Ital prezentációval egybekötött kóstoltatók

Melyek a legfontosabb koktél alapanyagok? Melyek a koktélkészítés elengedhetetlen kellékei? A koktél pult másik oldaláról egyre többször vettük észre, hogy vendégeink értenek ahhoz, ami a pohárban van, és sokszor még többet szeretnének tudni. Ezért egy színes és informatív pont lehet az eseményben, hogy egy vagy akár több italról tartunk csoportos prezentációt majd az itt megismert italokból készítünk „bűnös nedűt ”. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a koktélok csodálatos, izgalmas világa és szeretne megtanulni egy-két otthon alkalmazható trükköt, készítési módot. Pár órás kikapcsolódás, egy szórakoztató előadás a koktélokról, italkóstolóval, érdekességekkel. A választható prezentációk után érdeklődjön az ajánlatkérés menüpontban. Ajánljuk baráti társaságoknak, és cégek csapatépítő napjaikra.

Csapatépítő tréningek

Minden teljesítmény mögött egy CSAPAT áll. A csapat nem lesz csak úgy hipp-hopp, össze kell kovácsolni. Mivel a legjobb barátságok is sokszor egy alkohol mámoros „feladatokkal” teli estéből, származnak ezért mi azt gondoltuk, segítenénk „KOVÁCSOLNI”! Legyen az kültéri vagy beltéri tréning mi az alkohol mámoros feladatokat biztosítjuk. Ajánljuk cégeknek vagy szülinapokra maximum 40 főig.

Koktélok, szülinapi buli, limonádé bár, céges buli, csapatépítő tréning
Koktélok, szülinapi buli, limonádé bár, céges buli

Gyermek Limonádé bár és smoothie bár

Gyermekek mindig azt szeretnék amit a felnőttek. Sokszor akarnak Ők is olyan nagy és színes koktélokat mint szüleik. Hát miért ne adnánk meg nekik. Persze minél több gyümölccsel, kacskaringós szívószállal és színes poharakkal. Felhasznált alapanyagaink mindegyike glutén mentes és magas gyümölcs tartalmú. Igény szerint tudunk biztosítani ugráló várat, trambulint, bohócot és játszó sarkot. Ajánljuk gyerekzsúrokra, iskoláknak és óvodáknak.

Koktél szolgáltatásaink

Koktélpatika „Gyógyír az aznapra”… De mit is értünk ez alatt:

Szolgáltatásaink összeállításánál figyelembe vettük az évek tapasztalatait, és teljes körű programmal tudunk szolgálni a cégeknek és családi rendezvényeken is. Függetlenül attól, hogy valamelyik tematikus estünket vagy gyermek limonádé bárt, esetleg csapatépítő tréninget választanak. Mindegyik csomagunk teljes körű. Abszolút az első pillanattól az utolsóig önállóak vagyunk, és a megrendelőnek csak azzal kell foglalatoskodni, hogy a vendégei jól érezzék magukat.

  • teljes körű lebonyolítás
  • terepszemle és egyeztetés a helyszínt adóval
  • koktélpultok leszállítása
  • személyzet munkabére
  • mixerek eszközei
  • kiszolgáláshoz használatos eszközöket (poharak)
  • egyéb kiegészítők ( jég, szívószál,szalvéta)
  • díszítőanyagokat (gyümölcsök, kiscsipeszek, szúrkák)
  • itallap elkészítése és egyedi logóval való megszerkesztését
  • könyöklöket
  • bárpult hangulatvilágítását (Mécsesek , led világítás)
  • némi ropogtatni való a pultoknál…
  • italokhoz összetevői (alkoholos és alkoholmentes összetevők,bitterek)
koktélok
koktélok
koktélok
koktélok
koktél