Loading...
Rólunk2019-02-19T22:29:26+01:00

Szabad egy italt?

Galambos Péter vagyok a Koktél patika vezetője. Maga a KOKTÉL PATIKA a mai képében egy 2014 évi koncepció. Önállóan 14 éve foglalkozom rendezvényekkel és 12 éve kevert italokkal. Pillanatnyilag 500 fő kiszolgálására alkalmas eszközparkkal rendelkezem. De folyamatosan bővülünk!

Kollégáim mindegyike szakképzett. Jómagam a Bols mixer akadémia kötelékében bármixereket oktatok 2009 óta. Munkatársaim ebből fakadólag saját tanítványok. Jelenleg csapatunk 7 fő bármixert valamint 2 fő baristát számlál. Fontos számomra a rendezvény hangulattal való megtöltése, de a vendégek maximális minőségbeli és elegáns kiszolgálása. Az italkártya összeállításánál fő szempont a friss és jó minőségű alapanyagok valamint az új trendek használata, az esemény jellegét figyelembe véve.

„Keverés, kavarás” közben gondolunk a kicsiktől a felnőttekig, szolgáltatásainkat is így alakítottuk ki. Tehát kérjen bátran egy italt….. Mivel is ténykedtem eddig? Pincérként végeztem 2002-ben. Majd ahogy lehetett az italok szolgálatába álltam.

Mai napig nem csüggedt szerelmem a szakmám iránt ez a HOBBYM. Szerencsés vagyok!

Életpálya

február 2016

Bols mixer akadémia régió vezető

FŐBB POZÍCIÓ

február 2013

Palm beach Siófok, Balatonlelle üzletvezető

FŐBB POZÍCIÓ

február 2011

Zubrowka vodka márkanagykövet

FŐBB POZÍCIÓ

Grand Marnier magyar bajnokság: 1 hely

VERSENYEREDMÉNY
Aki ismer tudja hogy, szerves részem a szakma és minden eseményen jelen vagyok ami ezzel a varázslatos világgal kapcsolatos. Megtiszteltetés hogy, egyre többször már a színfalak másik oldalán lehetek.
Hálás vagyok érte!!!