Loading...
Mobil koktélbár Országosan Rólunk2020-09-16T11:34:28+02:00

Szabad egy italt?

Galambos Péter vagyok a Koktél patika vezetője. Maga a KOKTÉL PATIKA a mai képében egy 2014 évi koncepció. Önállóan 14 éve foglalkozom rendezvényekkel és 12 éve kevert italokkal. Pillanatnyilag 500 fő kiszolgálására alkalmas eszközparkkal rendelkezem. De folyamatosan bővülünk!

Kollégáim mindegyike szakképzett. Jómagam a Bols mixer akadémia kötelékében bármixereket oktatok 2009 óta. Munkatársaim ebből fakadólag saját tanítványok. Jelenleg csapatunk 7 fő bármixert valamint 2 fő baristát számlál. Fontos számomra a rendezvény hangulattal való megtöltése, de a vendégek maximális minőségbeli és elegáns kiszolgálása. Az italkártya összeállításánál fő szempont a friss és jó minőségű alapanyagok valamint az új trendek használata, az esemény jellegét figyelembe véve.

„Keverés, kavarás” közben gondolunk a kicsiktől a felnőttekig, szolgáltatásainkat is így alakítottuk ki. Tehát kérjen bátran egy italt….. Mivel is ténykedtem eddig? Pincérként végeztem 2002-ben. Majd ahogy lehetett az italok szolgálatába álltam.

Mai napig nem csüggedt szerelmem a szakmám iránt ez a HOBBYM. Szerencsés vagyok!

Koktel patika limo mobil koktélbár

Életpálya

február 2016

Bols mixer akadémia régió vezető

FŐBB POZÍCIÓ

február 2013

Palm beach Siófok, Balatonlelle üzletvezető

FŐBB POZÍCIÓ

február 2011

Zubrowka vodka márkanagykövet

FŐBB POZÍCIÓ

Grand Marnier magyar bajnokság: 1 hely

VERSENYEREDMÉNY
Aki ismer tudja hogy, szerves részem a szakma és minden eseményen jelen vagyok ami ezzel a varázslatos világgal kapcsolatos. Megtiszteltetés hogy, egyre többször már a színfalak másik oldalán lehetek.
Hálás vagyok érte!!!

Milyen rendezvényekre ajánljuk mobil koktélbárunkat – koktélszervízünket?

Esküvő

Egyedi, különleges esküvőhöz keresel kiegészítő elemeket? Mit szólnál egy elegáns hűsítő koktélhoz?
Válaszd Esküvői koktél szerviz szolgáltatásunkat! Kényeztesd el vendégeidet különleges koktéljainkkal!
Koktél-szerviz szolgáltatásunk egy modern és teljesen felszerelt mobil bárpultot kínál minden alapanyaggal és hozzávalóval valamint a szükséges eszközökkel és poharakkal, hogy kielégítse minden igényedet!

Céges buli

Te szervezed az évzáró céges bulit? Valami menőt keresel? Pörgesd fel a partyt ütős koktélokkal! Mi tudjuk mi kell hozzá és el is készítjük, látványosan az adott helyszínnek megfelelően! Egy látványos koktélshow? Mindenre képesek vagyunk! Teljes körű mobil koktélbár szolgáltatás!

Lánybúcsú

Ki ne szeretné az “utolsó szabad estéjét” karibi hangulatban, színes italok társaságában eltölteni?! Mindenre felkészült diszkrét koktél mixereink segítik fokozni az estéd hangulatát. Tűnj ki a tömegből! Tedd emlékezetessé a lánybúcsúdat!

Legénybúcsú

Megnősül a legjobb cimborád? A helyszínt már megtaláltad a legénybúcsúhoz? Jó lenne valami minőségi szolgáltatás a bulira?
Keress bennünket, mi biztosítjuk számotokra az “ellátást”! Koktéljaink, kevert italaink tuti meghozzák a jókedvet! Csak mutasd meg a helyet, a többit mi visszük! Mobil koktélszerviz képzett vagány bártenderekkel, látványos italpulttal!

Szülinapi buli

Igazán emlékezetes születésnapot szeretnél? Meglepetés lesz? Velünk biztosan!
Ütős dekoratív koktélokkal teheted feledhetetlenné az ünnepelt számára!

Mi viszünk, mindent csak bulizni kell!

Egyszerűen bízd ránk!

Kerti parti

Összehívnál pár havert, barátot egy kerti partira? Kisebb családi összejövetel lesz? A grillezésben, bográcsozásban nagyon jó vagy, de azért innátok is valamit?

Minden igényt kielégít a mobil koktél szervizünk! Koktélpult, poharak, italkártya, akár egyedi szívószál, ha szeretnéd!

Go to Top